Hegn

Hos Hegnssnedkeren tilbyder vi hegn af højeste kvalitet med fokus på solidt håndværk. Hvad enten du ønsker et smukt og tidløst hegn til haven eller en hegnsløsning af mere robust karakter, fx til landbrug eller industri, kan du få det hos os. I vores brede sortiment af træhegn finder du både havehegn, industrihegn, skagenshegn, miljø- og raftehegn, støjhegn og husdyrhegn med matchende havelåger og porte samt solide hegnsstolper, så du er sikret en holdbar løsning.

Vi leverer attraktive hegn i flere højder fra én til to meter. Vores hegn er skræddersyet til dine behov og kan holde i mange år frem. Med vores eget værksted er det ingen sag at lave særlige løsninger til skæve hjørner eller kroge med hældning. Når du investerer i nyt hegn, synes vi, at det skal være tilpasset dine helt særlige forhold for at tilføre det den ekstra dimension og professionelle fremtoning.
Kontakt Hegnssnedkeren og få et uforpligtende tilbud på dit nye hegn.

Faglig rådgivning om valg af hegn

Er du i tvivl om hvilken type, du skal vælge, står vi klar med faglig rådgivning. Vi udfører også gerne opmåling og giver dig et uforpligtende tilbud på fremstilling og evt. opstilling af dit nye hegn.
Send os en mail på th@hegns-snedkeren.dk eller ring på tlf.: 20 29 55 28.

Oplev vores hegn fra eget værksted

Find inspiration til dit nye hegn i vores flotte galleri. Galleriet viser billeder af de mange smukke og funktionelle hegn og plankeværk, som vi igennem årene har leveret til vores tilfredse kunder: Galleri.
Du er også velkommen til at besøge vores permanente udendørs hegnsudstilling på Skjernvej 62 i Holstebro eller Keldgårdsvej 3 i Aars og få en snak om dine muligheder.

Hegn i topkvalitet, der matcher dine behov

Når du køber hos os, er der ikke nogen standardløsning. Du får et skræddersyet hegn, der opfylder dine behov. Det skal generelt set sørge for afskærmning, men hvad der skal afskærmes mod varierer fra kunde til kunde. Måske har du brug for at afmærke grænserne for din grund? Eller hegne husdyr inde på matriklen? Løber din hæk over alt for mange meter, kan et hegn være et godt alternativ, så du kan bruge tiden sammen med andre end den larmende og tunge hækkeklipper.

På vores eget værksted fremstiller vi hegn i mange forskellige træsorter, eksempelvis ubehandlet lærk eller trykimprægneret fyr og gran. Dertil har vi et udbud af matchende hegnsstolper i både metal, beton og træ (med eller uden stolpehat i zink), så du kan sammensætte et hegn med dit personlige præg.

Vælg derpå de havelåger, du kunne tænke dig, så dit privatliv er sikret i den grad, du måtte ønske, og eventuelle børn og husdyr kan opholde sig sikkert på matriklen. Således er du garanteret en individuel løsning og lige præcis det hegn, du ønsker. Hegnet leveres klar til opsætning, så der går ikke længe, før du har fået opfyldt dine ønsker og kan glæde dig over din nye afskærmning.

Opsætning

Alt fremstilles i holdbare kvalitetsmaterialer og med mulighed for flere forskellige overfladebehandlinger og typer maling. Dit valg afhænger af de æstetiske omgivelser samt de praktiske forventninger, der måtte være til hegnets funktionalitet og levetid. Hegnssnedkeren tilbyder at efterbehandle dit hegn, hegnspæle og havelåger på forhånd, så det hele er lige til at montere, når det bliver leveret.

Grundigt forarbejde betaler sig

Ved opsætning er vores erfaring, at et grundigt forarbejde betaler sig. Hegnsstolper skal graves min. 80 cm ned i jorden, fx ved hjælp af et pælebor. Er de først placeret lodret og med den korrekte afstand, er det ingen sag at montere de enkelte moduler. Hegnselementerne monteres på træstolperne med hegnsbeslag, men i hegnsstolper af beton og aluminium har vi indlagt en form for skinne, som elementerne nemt føres ind i. Når stormen raser over Danmark, skal du kunne sove roligt i tryg forvisning om, at dit hegn bliver stående. Har du ikke selv mod på at montere det, gør vi det gerne for dig. Du kan regne med et hegn i håndværksmæssig kvalitet skabt af Hegnssnedkeren!

Vedligeholdelse af hegn

Som med alt andet træ kan du ikke helt undgå løbende vedligeholdelse, hvis du vil beholde dit hegns smukke udseende. Hvor ofte træværket skal behandles med olie, træbeskyttelse eller maling, kommer jo an på forholdene. Står hegnet eksempelvis kystnært og udsat for saltvand? Og synes du, at dit hvidmalede hegn skal stå kridhvidt hele tiden? Trykimprægneret træ og ubehandlet lærketræ har en indbygget beskyttelse mod vind og vejr, så kræfterne ikke skal bruges på vedligeholdelse. Så kan tiden i stedet bruges på konstruktive opgaver i dit firma eller i behageligt samvær med venner og familie. Læs også om vores vedligeholdelsesfri komposithegn.

Hegn i skel

Inden du vælger et nyt hegn til skel, anbefaler vi at du tager en snak med din nabo. Ubehagelige konflikter med naboen kan nemt undgås ved blot at drikke en kop kaffe sammen og fortælle om planerne. Inddrager du naboerne i processen og giver dem mulighed for at tænke over projektet og finansieringen, vil et nyt hegn hurtigt blive til glæde for begge parter. Med vores store sortiment af hegnselementer kan I helt sikkert finde en løsning, I alle vil nyde at se på i mange år fremover.

Husk også at kontrollere, om der for dit område er en gældende lokalplan. Sådan en kan nemlig indeholde servitutter og begrænsninger i hvilken type eller hæk, du må opsætte i skel.

Kontakt os(+45) 23 38 53 32 for at høre mere.