Havelåger

Hegnssnedkeren har altid leveret forskellige typer af havelåger. Havelågen bliver fremstillet på eget værksted som vores mange forskellige modeller af hegn. Vores havelåger bliver altså fremstillet med samme udseende som det valgte hegnselement, så den glider smukt ind i den samlede helhed. Det gælder, uanset om du vælger et af vores mange havehegn, et naturligt raftehegn eller et stakit som skagenshegn. Se vores store udvalg af havehegn.

Havelåger fra Hegnssnedkeren er – ligesom alle vores hegn – fremstillet med fokus på godt håndværk. Du får en solid havelåge i et enkelt og tidløst design og med mange års holdbarhed.

Vi stiller gerne vores professionelle erfaring til rådighed for dig, så har du spørgsmål til valg af havehegn og tilhørende havelåger, er du velkommen til at kontakte os. Hegnssnedkeren tilbyder også montering af din havelåge.

Dobbelt låger og porte

Havehegns låger i træ

Komposit hegns låger

UNIKKE HAVELÅGER TIL UNIKKE HAVEHEGN

Vi fremstiller havelåger på mål efter dine behov sådan, at lågen passer præcis som ønsket. Bredden på havelåger ligger typisk på mellem én meter og halvanden, men lokale forhold som havens størrelse og eksisterende adgangsforhold og beplantning kan være med til at bestemme bredden på netop dine havelåger.

Uanset højden på det valgte hegn kan vi lave havelåger i den højde, der matcher den praktiske funktion. Ønsker du at sikre dit privatliv, kan du vælge en høj havelåge på knap to meter, mens havelåger ud til en forhave, hvor du selv vil have mulighed for at kigge ud på omverden, nok skal være lavere. Det vil typisk være omtrent en meter. Gør op med dig selv, hvilke behov du har til dine havelåger og hegn, så skal vi nok hjælpe dig med at opfylde dem.

Drømmer du om en stor, dobbelt havelåge på tre meter, så du kan køre bilen eller traileren ind på din grund og lukke porten efter dig? Måske er havelåger som døre ind til dit private område, og som derfor skal kunne låses? Har du en lille hund eller kat, skal dine havelåger måske have en tæt struktur og monteres med en automatisk lukkemekanisme som en svinglåge, så de ikke stikker af, selvom postbuddet skulle have glemt at lukke ordentligt efter sig.

I mange børnefamilier er det en luksus at kunne lade de små poder lege ude i haven, mens man selv får lavet lidt aftensmad, uden at skulle bekymre sig om deres eventyrlyst. Også i de tilfælde kan vi præsentere forskellige havelåger, der kan opfylde behovene. Det meste kan lade sig gøre.

Vi har her vist et lille udsnit af nogle havelåger, som vi har fremstillet. Hvis den ønskede låge ikke skulle fremgå af vores nuværende sortiment, kan vi helt sikkert lave havelåger specielt til dig. Kontakt os og hør om dine muligheder. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på skræddersyede havelåger.

HAVELÅGER I KVALITET DER HOLDER

Havelåger benyttes jævnligt af store og små. Selvom vores havelåger diskret ligner hegnselementerne, er de bestemt ikke ens. Havelåger fremstilles med ekstra forstærkning, sådan at havelågerne år efter år kan holde til at gå op og i. Højden på havelåger afpasses naturligvis således, at den uden problemer går fri af den underliggende flisebelægning eller græs.

Indgangslågen er gæsternes første møde med dig og din bolig. For os er det derfor vigtigt, at vi vælger de bedste materialer med en lang levetid, så dine havelåger i mange år fremover kan sende et stabilt og smukt signal til de besøgende. Hver dag vil du også selv nyde at træde igennem dine havelåger og glæde dig over et harmonisk udtryk, der er afstemt efter din stil og dit hjem.

EFTERBEHANDLING AF HAVELÅGER

Foruden dine personlige præferencer til udseende bør omgivelserne også være medvirkende til dit valg af havehegn og havelåger. Vi udbyder en lang række forskellige design, så du kan få lige det, du drømmer om. Typisk fremstiller vi havehegn og tilhørende havelåger i trykimprægneret fyrretræ eller ubehandlet lærketræ. Valget afhænger af påvirkningen fra vind og vejr, hvor netop du bor, fx ved en kyststrækning med saltvandssprøjt.

Desuden er det relevant at overveje, om træet skal stå råt eller om den naturlige farve skal tones med en smuk oliebehandling. Det kan eksempelvis være tilfældet, hvor havelågen fører ind til et område med en eksisterende terrasse af olieret træ, hvor de forskellige elementer gerne må harmonere. Harmonien kan også skabes ved at male hegn af fyrretræ og matchende havelåger i samme farve som fx carport eller skur. Foruden de æstetiske forhold vil valg af træsorter og efterbehandling påvirke havelågernes levetid.

Hegnssnedkeren tilbyder at efterbehandle havelåger på vores værksted, så de er lige klar til opsætning, når vi leverer dem. Kontakt os for yderligere oplysninger, rådgivning og et uforpligtende tilbud.