Industrihegn og sikringshegn

Sikrings- og industrihegn til forskellige formål

Industrihegn fra Hegnssnedkeren er gode til at holde uvedkommende ude. Vi har mange forskelige slags til forskellige formål, og vi kan helt sikkert også producere og levere lige det hegn, du skal bruge

Hegnssnedkeren er nemlig også leveringsdygtige inden for sikrings- og industrihegn, som er meget anvendelig ved børneinstitutioner, åbne områder, sportsbaner, industriområder osv.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores industrihegn eller ønsker et tilbud

Du er velkommen til skrive en besked til os på th@hegns-snedkeren.dk eller ringe på (+45) 233 85 332 for et uforpligtende tilbud. Så kan vi også tage en snak om, hvilken løsning I har brug for.

Industrihegn til industriområder

Ved indhegning af industriområder, vil der kunne tilføjes pigtråd i toppen af hegnet, som vil besværliggøre en eventuel indtrængning. Der kan tilføjes flere
rækker pigtråd, og den kan også monteres i vinkel ovenpå stolpen.

Maskinflet hegn

Leveres i forskellige udformninger. I galvaniseret tråd og med plast belagt tråd i forskellige farver. Ligeledes findes der forskelligt tilbehør og stolper, der gør det muligt, at finde det type hegn som man ønsker.

Panelhegn

Leveres i forskellige tykkelser, farver højder. Panelhegn er en videre udvikling af maskinflet hegnet og giver en større sikkerhed end det traditionelle sikringshegn, fordi det er svære at bryde igennem. Vores panelhegn er opbygget med lodret stående stål tråde og med vandret stål tråde på hver side af den lodret stående.

Hegnssnedkeren giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på materialer og montering til indhegning af dit projekt. Endvidere er vi også leveringsdygtige indenfor alle former for låger.

Industrihegn med låger og skydeport

Til vores trådhegn og panel hegn har vi også tilhørende låger og port, som kan laves med den ønskede lås. Dette spænder fra en simpel smæk lås, til låger/porte med eller forberedt lås med nøgle, samt vores skydeport med automatik. Til vores låger kan der tilføjes et overfald sådan de er sikret ved institutioner. Endvidere kan vi få fabrikeret låger på speciel mål, hvis du har et bestemt mål den skal opfylde.

Du kan læse mere om vores forskellige havelåger her.

Læs også om støjhegn og lydhegn. Du er også velkommen til at følge os på Facebook.