Lydhegn og støjhegn som støjværn

Få bugt med generende støj ved at få opsat et støjværn i form af et støjhegn og lydhegn omkring din bolig.

Et støjhegn eller lydhegn er nemlig et meget anvendeligt støjværn mod bl.a. jernbaner og trafikerede veje. Er du generet af støj, er der ingen grund til at lade sig stresse. Vi kan sagtens hjælpe dig med at gøre noget ved det med et støjværn til dit havehegn, så du igen kan nyde din have og holde vinduerne åbne.

Desværre findes der alt for mange støjhegn, som er designet med fokus på funktionen og uden tanke på det æstetiske. Vi mener, at støjhegn, ligesom alle andre hegn, skal være en fryd for øjet. På billederne her på siden (i bunden af denne side) kan du se eksempler på vores flotte og funktionelle støjhegn. Vi har leveret mange støjhegn til Aarhus, hvor vi har mange glade kunder. Vi tilbyder dog levering og opsætning af vores støjhegn i hele landet.

Støjværn og klinkbeklædt lydhegn

Vores klinkbeklædte lydhegn opbygges som en sandwich. Støjhegnet beklædes med 19×125 savskåret, tryk imprægneret klinkbrædder fra Nordsverige på begge sider omkring en kerne af 45mm mineraluld. Støjhegn beklædt med træ giver utallige muligheder for at tilpasse udseendet til dine omgivelser. Du kan lade kulørte planter gro op af træværket eller efterbehandle brædderne med olie, maling eller træbeskyttelse. Har du allerede en træterrasse, du vedligeholder med olie, skal dit nye støjhegn måske matche den tone? Eller er carporten, som lydhegnet skal stå ved siden af, malet i en smuk stengrå farve?

Hegnssnedkeren er specialist i fremstilling af lydhegn og støjværn, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed med vejledning om valg af den rette type støjhegn, så du får en løsning, der passer nøjagtig til dine ønsker og behov.

Virkningen af støjværn

Det vigtigste ved et støjhegn er, at støjskærmen slutter tæt. Lyd finder altid vej ind i din have, selvom der kun er det mindste hul. Så længe støjkilden kan ses, vil den også kunne høres. Desuden bør lydhegnet placeres så tæt på støjkilden som muligt.

For at opnå størst muligt effekt af et støjhegn anbefaler vi, at du får naboerne med til at etablere denne støjskærm. Alternativt kan dit støjhegn forlænges vinkelret ind langs siderne af haven i 5-7 meters længde.

Lydreduktionen ved denne type lydhegn er ca. 10-12 db. Er lydstyrken fx på 80 db. vil en reduktion af lyden med 10-12 db. føles som en halvering af lydstyrken.

Støjhegn og lydhegn fra eget værksted

Hos Hegnssnedkeren fremstiller vi selv vores støjhegn, hegnsstolper og havelåger på eget værksted i Aars. Med vores håndværksmæssige baggrund sætter vi en ære i den høje kvalitet og den gode løsning. Hver kunde har forskellige ønsker og behov, så hos os er vi vant til skræddersyede støjhegn og tilpassede hegn til store og små haver. Har du brug for en havelåge, der matcher et nyt lydhegn, er det også en opgave vi kan løse. Du kan læse mere om vores havelåger her.

Vores professionelle erfaring gør os til din foretrukne samarbejdspartner: Har du spørgsmål til valg af støjhegn, design og opsætning, kan du trygt kontakte os. Hegnssnedkeren påtager sig også gerne opgaven med grundig opmåling og stabil opsætning af lydhegn.

Priser på lydhegn og støjhegn

Vores støjhegn fremstilles uanset design i elementer på 189 cm. i bredden.

Som udgangspunkt leverer vi vores støjhegn med træ eller betonstolper i højder fra 120 cm til 210 cm over jorden. Vores lydhegn leveres også højere i fx 250 cm og 300 cm over jorden. De høje udgaver bliver dog leveret med hegnsstolper i galvaniseret metal i stedet.

Kontakt os for en uforpligtende pris på netop dit projekt.

Prisliste på støjværn fra:

Højde120 cm.Bredde189 cm.kr. 1.329,00 excl. moms
Højde150 cm.Bredde189 cm.kr. 1.662,00 excl. moms
Højde180 cm.Bredde189 cm.kr. 1.950,00 excl. moms
Højde210 cm.Bredde189 cm.kr. 2.225,00 excl. moms

Pris tillæg for ubh. lærk 25%

Vores lydhegn og støjværn leveres også højere i fx 2,5 og 3 meter over jord. Her bliver de dog leveret med stolper i galvaniseret metal.

Hegnssnedkeren er specialist i fremstilling af lydhegn og støjværn, og vi står til din rådighed med vejledning om valg af den rette type lydhegn eller støjværn, så du får et produkt, der passer nøjagtig til dine behov.

Ønsker du yderligere information og priser for støjværn herunder lyd- og støjhegn, så kontakt os

Du kan skrive en mail til os på th@hegns-snedkeren.dk eller du kan ringe til os på: (+45) 20 29 55 28 for generelle spørgsmål eller  (+45) 233 85 332  for salg. Vi er klar til at tage en uforpligtende snak omkring den bedste løsning for dig, når du skal vælge støjværn.

Du kan også følge os på Facebook