OLIE & MALING

TRÆBESKYTTELSE TIL DIT NYE HEGN

Collstrup har udviklet en effektiv udendørs træbeskyttelse til dit hegn. Denne træbeskyttelse til træværk er et efterbehandlingssystem, der er af samme høje kvalitet som Collstrup Trykimprægnering.

Vi vil anbefale, at hegnsprodukter i trykimprægneret træ og lærketræ efterbehandles med disse olier og malingtyper.

Collstrop Grundingsolie oliebaseret og effektiv beskyttelse, indeholder fungicider, mod råd og svamp og anvendes til nyt træværk samt til stærkt udtørret, også tidligere malet, træværk og kan også anvendes til vakuumimprægneret træ og Anvendes også som grundingsolie, hvor der efterbehandles med vandfortyndbar træbeskyttelse og trænger dybt ind og forøger træets formstabilitet.

Collstrop Grøn Kobber oliebaseret og effektiv dybdevirkende beskyttelse mod råd og svamp og anvendes hvor træ skal i forbindelse med jord eller murværk, eller hvor der har været angreb af råd, og en total udskiftning til trykimprægneret træ ikke kan foretages og Trænger dybt ind og forøger træets formstabilitet.

Collstrop Grunder til brandimprægneret træ Specialprodukt til grunding af brandimprægneret træ og Både indvendig og udvendig og Sikrer god vedhæftning af efterfølgende behandling og Beskytter mod overfladebegroning og Minimerer revnedannelser og Minimerer sammen med overfladebehandling riskoen for udsvedning og nedbrydning af brandimprægneringen.

Collstrop Træbeskyttelse / Heldækkende / Olie til efterbehandling af udendørs træ, der er grundet eller trykimprægneret og beskytter mod vejrlig og begroning og giver vandafvisende overflade o Høj dækkeevne og drypfri og velegnet ved farveskift og føres i standardfarverne: Hvid, antikhvid, lys grå, grøn, umbra, svensk rød, sort og majsgul.

Collstrop Laserende Træbeskyttelse til efterbehandling af udendørs træ, der er grundet eller trykimprægneret og Beskytter mod vejrlig og overfladebegroning og Giver vandafvisende overflade og Føres i standardfarverne: Klar, grøn umbra, trykimprg. grøn, sort, hvid, teak, sv. rød, nød, pine.

Collstrop Træolie til efterbehandling af trykimprægneret træ og Trænger dybt ind og beskytter i årevis og Fås i farveløs og grøntonet og Efterlader et højt indhold af beskyttende tørstof i træet og Beskytter optimalt mod råd og svamp og Modvirker svindrevner og blegning ved solpåvirkning og Bevarer træets naturlige åretegning og Mindsker risikoen for at træet slår sig.

Collstrop Lærketræsolie til behandling af lærketræ som er behandlet med Collstrop grundingsolie eller lignende og Beskytter mod overfladebegroning og solens ultraviolette stråler og bevarer lærketræets struktur og farve og Indeholder fungicider, som beskytter mod overfladeskimmel.

Collstrop Cedertræsolie til færdigbehandling af cedertræ og andre røde træsorter som er grundet med Collstrop grundingsolie eller lignende og giver en robust og vandafvisende overflade og indeholder fungicider mod overfladeskimmel og bevarer og fremhæver cedertræets naturlige gyldne farve.

Collstrop Træfrisker til udendørs træprodukter og Renser og lysner og Genskaber træets ensartede friske udseende og Fjerner grønne og mørke belægninger og Fjerner overfladeskimmel og andre urenheder og Er langtidsvirkende mod begroning.

Collstrop Ædeltræsolie til efterbehandling af fyr og hårdtræsmøbler o trænger effektivt ind i træet, der fremstår som nybehandlet og bevarer de “røde” træsorters varme, gyldne farve og Vandafvisende og begroningshæmmende og fremhæver træets naturlige udseende og rækkeevne: ca. 2 stole og 1 bord og farve: Gylden.