Skagenshegn

Overvejer du et skagenshegn til din have?

Et skagenshegn eller stakit er en smuk afgrænsning af haven, og hos Hegnssnedkeren finder du et stort udvalg af forskellige typer stakit. Et af de mest kendte typer stakit er det klassiske, hvide skagenshegn. Et skagenshegn opfylder drømmen om en smuk have på egen parcel, og det enkle design passer ind i de fleste kvarterer både på landet, i forstæderne og i byerne.

Vi leverer altid stakit med lang holdbarhed og til favorable priser. Vi stiller gerne vores professionelle erfaring til rådighed og kan vejlede dig i valg af stakit eller skagenshegn, så du får en samlet løsning, du vil glæde dig over i mange år fremover. Vi hjælper også gerne med opmåling og opsætning. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

SKAGENSHEGN GIVER LYS OG LUFT

Skagenshegn er lavere end de fleste andre havehegn og er derfor særligt velegnet til afgrænsning af din forhave, hvor du gerne selv vil have mulighed for at se ud over havens grænser. Desuden er det et meget luftigt design, så lys kan titte ind imellem brædderne. I den lille forhave giver det mulighed for at plante frodige blomster ret tæt op ad dit skagens hegn, uden at stakittet skygger fuldstændigt for den livsnødvendige sol.

Det lette udtryk betyder også, at luft kan cirkulere omkring lamellerne, som dermed ikke belastes af det enorme pres fra en efterårsstorm. Du behøver med andre ord ikke være bekymret for, om dit skagens hegn er fløjet ind til naboen, men kan trygt blive inden døre indtil stormen er løjet af.

SKAGENSHEGN FRA EGET VÆRKSTED

Hos Hegnssnedkeren arbejder vi med en faglig stolthed over vores håndværksmæssige baggrund. På vores værksted har vi mulighed for at lave lige det skagenshegn, der matcher netop dine behov og ønsker. Uanset om du har brug for en mindre standardløsning til et lille stykke forhave eller et større individuelt tilpasset stakit, kan vi klare opgaven i lækker kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

I vores sortiment af skagenshegn findes to udgaver; enten fremstillet i sibirisk lærk eller af trykimprægneret fyrretræ. Uanset om du vælger et skagenshegn eller en anden type stakit, leverer vi over hele landet, og vi står også gerne for montering af dit stakit.

SPECIALDESIGNEDE HEGNSSTOLPER TIL SKAGENSHEGN

Til det stilrene skagens hegn har vi designet nogle betonstolper. De fuldender det smukke skagens hegn og har samme ikoniske facon som hegnet. Den fremherskende fordel ved at vælge hegnspæle i beton er holdbarheden.

Hegnsstolperne er med deres placering dybt nede i jorden konstant udsat for fugt. Beton rådner ikke, og der vil med andre ord gå mange år, før det bliver relevant at fjerne og erstatte vores betonstolper i eget design. Desuden skal beton ikke efterbehandles med maling eller træbeskyttelse på trods af den løbende påvirkning fra vand, vind og vejr.

Vi kan naturligvis også levere skagens hegn med traditionelle træstolper i forskellige træsorter og udformning. Du kan se vores udvalg af hegnsstolper her.

VEDLIGEHOLDELSE AF HEGNET

Skagenshegn står ikke på selve jorden, så behovet for vedligeholdelse er begrænset. Når først træet har fået den indledende behandling med en holdbar maling, skal et skagenshegn fremstillet af træ i høj kvalitet blot have en opfriskning en gang imellem for at holde sig smukt hvidt. Stakittets lette design gør dog, at malerarbejdet er hurtigt overstået. For hver meter hegn er omtrent den halve længde træ. Afstanden mellem lamellerne i skagenshegn gør det i øvrigt nemt at komme til at male siderne af hvert bræt.

Du kan købe maling, der opfylder professionelle standarder, hos Hegnssnedkeren – endda med rabat! Kontakt os for yderligere oplysninger. Se også vores udvalg af vedligeholdelsesfri komposit hegn og havehegn.