VEDLIGEHOLDELSESFRIT HEGN

Er du træt af at bruge tid på vedligeholdelse af dit hegn? Så er et vedligeholdelsesfrit hegn løsningen til dig!

Et naturligt hegn i eksempelvis træ kan være en smuk detalje til huset, haven eller terrassen. Med Hegnssnedkerens udvalg af vedligeholdelsesfrit hegn i HardiePlank brædder, træ- og murstenslook, får du dog muligheden for at nyde synet af det smukke hegn – uden at skulle bruge tid og kræfter på vedligeholdelsesarbejdet med olie og maling, når vind og vejr har tæret på hegnet.

WPC OG EX: VEDLIGEHOLDELSESFRIT HEGN

Vores to serier med henholdsvis WPC og EX beklædning kræver kun minimalt vedligehold. De fleste pletter kan fjernes med en groftvævet karklud med flydende brun sæbe opløst i varmt vand (50 ml til 5 l vand), ligesom skjolder efter regn kan fjernes meget effektivt med karklud og varmt sæbevand. Særligt problematiske pletter kan ofte minimeres med rensebenzin. Eventuel algevækst kan fjernes med et anerkendt og effektivt algerensemiddel. Det anbefales ikke at bruge højtryksrenser på vedligeholdelsesfrit hegn, idet algeproblemet typisk blot spredes.

Begge serier af vedligeholdelsesfrit hegn kan leveres med følgende typer stolper: Galvaniseret stål, sort komposit og aluminium.

Vedligeholdelsesfrit komposit hegn - Hardieplank hegn

KOMPOSIT HEGN

WPC-serien består af et komposit hegn, som er opbygget i en galvaniseret stålramme. Denne model er opbygget med stabelbare brædder med fer og not, som passer i den galvaniseret stålramme. Komposit hegnet har samme udseende fra begge sidder, sådan at naboens side også er pænt at kigge på.

Nedenstående er standard højder, hvis der ønskes andre højder er dette også muligt.

Priser pr. element:

Højde Bredde Pris
140 cm 180 cm 886 kr. + moms
180 Cm 180 Cm 1.146 kr. + moms

Farver

Vedligeholdelsesfrit hegn / Komposit hegnVedligeholdelsesfrit hegn / Komposit hegnVedligeholdelsesfrit hegn / Komposit hegn

Obs. Der pålægges et tillæg for hvidt WPC komposit hegn på 25 procent.

Farver / Udseender:

VEDLIGHOLDELSESFRIT HEGN TIL DINE BEHOV

Hos Hegnssnedkeren har vi stor erfaring med vedligeholdelsesfri hegn inden for vores to serier af henholdsvis komposithegn og fibercement hegn. Er du usikker på, hvilken type af vedligeholdelsesfrit hegn, du skal vælge, så giv os endelig et kald. Sammen kan vi nå frem til et vedligeholdelsesfrit hegn, der passer til dine behov, omgivelserne og måske endda også naboens ønsker.

 

Kontakt os for en uforpligtende pris på netop dit projekt med et vedligeholdelsesfrit hegn!

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud