Vedligeholdelsesfrit hegn og komposit hegn

Er du træt af at bruge tid på vedligeholdelse af dit hegn? Så er et vedligeholdelsesfri hegn løsningen til dig! Vi har et stort udvalg af komposit hegn til hus, have og terrasse.

Et naturligt hegn i eksempelvis træ kan være en smuk detalje til huset, haven eller terrassen. Med Hegnssnedkerens udvalg af vedligeholdelsesfrit hegn i HardiePlank brædder, træ- og murstenslook, får du dog muligheden for at nyde synet af det smukke hegn – uden at skulle bruge tid og kræfter på vedligeholdelsesarbejdet med olie og maling, når vind og vejr har tæret på hegnet.

WPC og EX: Vedligeholdelsesfrit hegn

Vores to serier med henholdsvis WPC og EX beklædning kræver kun minimalt vedligehold. De fleste pletter kan fjernes med en groftvævet karklud med flydende brun sæbe opløst i varmt vand (50 ml til 5 l vand). Skjolder efter regn kan også fjernes meget effektivt med karklud og varmt sæbevand. Særligt problematiske pletter kan ofte minimeres med rensebenzin. Eventuel algevækst kan fjernes med et anerkendt og effektivt algerensemiddel. Det anbefales ikke at bruge højtryksrenser på vedligeholdelsesfrit hegn, idet algeproblemet typisk blot spredes.

Stolper

Begge serier af vedligeholdelsesfrit hegn kan leveres med følgende typer stolper: Galvaniseret stål, sort komposit og aluminium.

Vedligeholdelsesfri hegn til dine behov

Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige hegn. Hos Hegnssnedkeren har vi stor erfaring med vedligeholdelsesfri hegn inden for vores to serier af henholdsvis komposithegn og fibercement hegn. Er du usikker på, hvilken type af vedligeholdelsesfrit hegn, du skal vælge, så giv os endelig et kald. Sammen kan vi nå frem til et vedligeholdelsesfrit hegn, der passer til dine behov, omgivelserne og måske endda også naboens ønsker.

Kontakt os

Kontakt os for en uforpligtende pris på netop dit projekt med et vedligeholdelsesfrit hegn i komposit!

Komposit hegn Århus

Komposit hegn med stålstolper

WPC-serien består af et komposit hegn, som er opbygget i en galvaniseret stålramme. Denne model er opbygget med stabelbare brædder med fer og not, som passer i den galvaniseret stålramme. Komposit hegnet har samme udseende fra begge sidder, sådan at naboens side også er pænt at kigge på. Vi har videre udviklet på konceptet og gjort det muligt at tilføje en betonbundplade under komposit brædderne. Dette gør det muligt at lukke af helt til jorden og udligne små niveau forskelle.

Nedenstående er standard højder, hvis der ønskes andre højder er dette også muligt.

Priser pr. element inkl. profiler:

H 90 cmB 180 cm943kr. + moms
H 140 cmB 180 cm1184 kr. + moms
H 180 cmB 180 cm1480 kr. + moms

Ovenstående pris er ved dark serien.
Tillæg for shield planker + 10%.
Farveri shield: Sort, Grå, Brun og Hvid.
Tilføjelse af bundplade: + 250 kr. + moms

Vedligeholdelsesfri hegn i komposit

Komposit hegn med betonstolper:

Det er også muligt at få et komposit hegn der passer i betonstolper, hvis du er mere interesseret i dette look. Der findes låger som passer til betonstolper med samme udseende og med forskelle former for lukning.
Se mere her.

Priser pr. element:

H 90B 189882kr. + moms
H 120B 1891176kr. + moms
H 150B 1891470kr. + moms
H 180B 1891764kr. + moms