Komposit hegn og vedligeholdelsesfrit hegn

Søger du et vedligeholdelsesfrit hegn, så er et komposit hegn den perfekte løsning.

Vedligeholdelsesfri hegn i komposit er gode, hvis du er træt af at bruge tid på vedligeholdelse af dit havehegn. Hos Hegnssnedkeren har vi et stort udvalg af både vedligeholdesesfri hegn i form af komposit hegn til hus, have og terrasse. Vi står også gerne til rådighed til at hjælpe dig med at finde det helt korrekte vedligeholdelsesfri hegn til dig.

Vedligeholdelsesfri hegn i komposit med fokus på både æstetik og funktionalitet

Et naturligt hegn i eksempelvis træ kan være en smuk detalje til huset, haven eller terrassen. Med Hegnssnedkerens udvalg af vedligeholdelsesfrit hegn i HardiePlank brædder, træ- og murstenslook, får du dog muligheden for at nyde synet af det smukke hegn – uden at skulle bruge tid og kræfter på vedligeholdelsesarbejdet med olie og maling, når vind og vejr har tæret på hegnet.

WPC og EX: Vedligeholdelsesfrit hegn og komposit hegn

Vores to serier med henholdsvis WPC og EX beklædning kræver kun minimalt vedligehold. De fleste pletter kan fjernes med en groftvævet karklud med flydende brun sæbe opløst i varmt vand (50 ml til 5 l vand). Skjolder efter regn kan også fjernes meget effektivt med karklud og varmt sæbevand. Særligt problematiske pletter kan ofte minimeres med rensebenzin. Eventuel algevækst kan fjernes med et anerkendt og effektivt algerensemiddel. Det anbefales ikke at bruge højtryksrenser på vedligeholdelsesfrit hegn, idet algeproblemet typisk blot spredes.

Stolper

Begge serier af vedligeholdelsesfrit hegn kan leveres med følgende typer stolper: Galvaniseret stål, sort komposit og aluminium.

Skal det være støjdæmpende?

Bor du ud til et larmende miljø? Vi har også lyd- og støjhegn, hvis du generes af støj fra for eksempel trafik og jernbaner. Så kan du roligt slappe af i haven og have vinduerne åbne.

Vedligeholdelsesfrit hegn til dine behov

Vi kan hjælpe dig med at vælge det rigtige hegn. Hos Hegnssnedkeren har vi stor erfaring med vedligeholdelsesfri hegn inden for vores to serier af henholdsvis komposit hegn og fibercement hegn. Er du usikker på, hvilken type af vedligeholdelsesfrit hegn, du skal vælge, så giv os endelig et kald. Sammen kan vi nå frem til et vedligeholdelsesfrit hegn, der passer til dine behov, omgivelserne og måske endda også naboens ønsker.

Kontakt os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et vedligeholdelsesfrit hegn

Kontakt os for en uforpligtende pris på netop dit projekt med et vedligeholdelsesfrit hegn, hvad enten det er et komposit hegn eller fibercement hegn. Du kan skrive til os på sh@hegns-snedkeren.dk eller ringe på (+45) 233 85 332. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på Facebook her.

Komposit hegn i Aarhus

Vedligeholdsfri komposit hegn med stålstolper

WPC-serien består af et komposit hegn, som er opbygget i en galvaniseret stålramme. Denne model er opbygget med stabelbare brædder med fer og not, som passer i den galvaniseret stålramme. Komposit hegnet har samme udseende fra begge sidder, sådan at naboens side også er pænt at kigge på. Vi har videre udviklet på konceptet og gjort det muligt at tilføje en betonbundplade under komposit brædderne. Dette gør det muligt at lukke af helt til jorden og udligne små niveau forskelle.

Nedenstående er standard højder, hvis der ønskes andre højder er dette også muligt.

Priser pr. element inkl. profiler:

H 90 cmB 180 cm1010 kr. + moms
H 140 cmB 180 cm1280 kr. + moms
H 180 cmB 180 cm1610 kr. + moms

Ovenstående pris er ved dark serien.
Tillæg for shield planker + 10%.
Farver i shield: Sort, Grå, Brun og Hvid.
Tilføjelse af bundplade: + 290 kr. + moms

Vedligeholdelsesfri hegn i komposit

Komposit hegn med betonstolper:

Det er også muligt at få et komposit hegn der passer i betonstolper, hvis du er mere interesseret i dette look. Der findes låger som passer til betonstolper med samme udseende og med forskelle former for lukning.
Se mere om hegnstolper her.

Priser pr. element inkl. aluskinne:

H 90B 1891035kr. + moms
H 120B 1891330kr. + moms
H 150B 1891620kr. + moms
H 180B 1891920kr. + moms